Charles Darwin werkstuk

Charles Darwin werkstuk, zwart witAls klein mannetje heb ik ooit een Charles Darwin werkstuk gemaakt voor school. Ik weet nog goed dat dat toen best moeilijk was. Het is natuurlijk ook geen eenvoudig onderwerp maar daar kwam nog eens bovenop dat we toen geen Internet hadden. Ik moest op mijn fiets door weer en wind naar de bibliotheek om fotokopietjes te maken van interessante artikelen. Afijn, ik ben dus een ervaringsdeskundige. Vandaar dat ik je vandaag wat tips mee wil geven voor wanneer jij een Charles Darwin werkstuk moet inleveren.Tip nummer 1: richt je ook op het leven van Charles Darwin toen hij nog een tiener was. Je kunt daar veel interessante dingen over schrijven.Tip nummer 2: voeg een aantal foto’s toe van de diersoorten die hij ontdekt heeft, dat is interessant en het vult natuurlijk ook lekker op!Tip nummer 3: probeer andere wetenschappers te vinden die het met zijn theorieën eens, en oneens, waren. Zo maak je het werkstuk een stuk levendiger. Succes!